3 Ocak 2014 Cuma

Sylvia Day - Sana Soyundum


    Bir Crossfire romanı: Sana Soyundum. Şuanda kadar yorum yapmakta en çok zorlandığım kitap bu olmalı. Düşünüyorum, bu kitabı hangi kelimelerle anlatabilirim, diye. Yanlış anlaşılmak istemem. Yorum yapmakta zorlanmam kitaba bayıldığımdan değil, ona olan tiksintimden.
    Hayatımda okuduğum en boş kitaptı açıkçası. Tabi porno okumak amacıyla kitabı almak ve okumak isteyenler için ideal bir kaynak. Ben mi abartıyorum, diye düşünüyorum ama tekrar tekrar düşünsem de kitap hakkındaki düşüncelerim değişmiyor. Bitirene kadar acı çektim resmen. Normalde olsa bırakırdım, hayatta okumazdım. Ama kendime yıllık kitap okuma hedefi koyduğum için herhangi bir kitabı yarıda bırakmak gibi bir lükse sahip değilim. Kitaba verdiğim para da boşa harcansın istemedim açıkçası.
    Bir de bu kitabın devamı var. Kesinlikle okumayı düşünmüyorum. Aklıma takılan, cevaplandırılmasını istediğim birkaç soru var ama sırf onlar içinde devam kitaplarını okumam bir mucize olur. O yüzden seriyi okuyup bitiren biri var ise söyleyin bana neler oluyor. Ana hatlarıyla lütfen.
     Kitaba belli bir yaş sınırı koyuldu mu bir bilgim yok. +18 yaş sınırı konulmuşsa bile yeterli olmaz. O derece. Kitaba puan verirken de tabi ki cömertlikten eser yoktu üzerimde. 10 üzerinden 1 verdim. O da daha düşük bir puan verme fırsatına sahip olmadığım için. Herkesin görüşüne saygım var ama belirtmeden geçemeyeceğim bu kitaba 10 üzerinden 8 - 9 puan veren de gördüm, şaşırdım doğrusu.
 Konusu okumak isteyenleri ise şöyle alalım: http://www.dr.com.tr/Kitap/Sana-Soyundum/Sylvia-Day/Edebiyat/Roman/Romantik/urunno=0000000433032

  Sonuç olarak kitabı asla tavsiye etmiyorum. Gereksiz kategorisinde en üst sıralarda yer buldu kendine. Hem de hiç zorlanmadan. Bir de yer aldığı kategoriler arasında "romantik" de var. Neresi romantik, biri açıklayabilir mi lütfen? Kitap içerisinde herhangi bir romantizme rastlayamadım. Sanırım çok üzerine gittim üzerine. :) Pek iyi şeyler de söyleyemedim hakkında. Ama söyleyemedim işte. İçimi dökmek de iyi geldi doğrusu. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Muhteşem Yaratıklar / Muhteşem Karanlık / Muhteşem Kaos - Kami Garcia / Margaret Stohl (EPSİLON YAYINEVİ )

Bu yazıyı yazmamın sebebi kitabın konusunu anlatmak,yorum girmek bla bla değil aslında. Amacım biraz stres atmak,beyin hücrelerime yayı...