3 Aralık 2013 Salı

Kış Okuma Şenliği #1. Ay



Kış okuma şenliğimizin birinci ayını tamamlamışız. Zaman ne de çabuk geçiyor. Bu ay içerisinde birçok kitap okuduğumu söyleyebilirim. Yani benim için harika bir aydı. Ama maalesef okuduğum kitaplardan sadece iki tanesi etkinlik listemde yer alan kitaplardı [15. kategoriyi de tamamladım. Yani aslında dört kitap :) ]. Ne yapayım yani! Fuardan aldığım ve dayanamayıp fuardan sonra aldığım kitaplar gerçekten de ilgimi çekiyordu. :) Çekimlerine karşı koyamadım. Dolayısıyla çok az bir puan topladım. Gelelim neler okuduğuma:

9. Kategori: Adında kış mevsimine ilişkin sözcük olan ya da kış teması olan bir kitap: Bu kategorideki kitabım Kristin Hannah'a ait olan Kış Bahçesi idi.

#Kış Bahçesi / Kristin Hannah / 512 sayfa / Pegasus Yayınları / 20 puan

15. Kategori: Bir üçleme ya da aynı seriden üç kitap okuyanlara (40 puan)

#Oniks / Jennifer L. Armentrout / 396 sayfa / DEX Yayınları
#Opal / Jennifer L. Armentrout / 420 sayfa / DEX Yayınları
#Köken / Jennifer L. Armentrout / 408 sayfa / DEX Yayınları

Sonuç: 60 puan / 1736 sayfa

Çok keyifli bir ay geçirdik. Müthiş bir üç ay daha bizi bekliyor. Keyifli okumalar diliyorum :)

2 yorum:

  1. ben de 70 Puan aldım ve 964 sayfa okumuş oldum. Sizi de tebrik ediyorum. Kar kokusunu ben de merak ediyorum... Etkinlik bittiğinde neler olacak çok merak ediyorum, çünkü bu sefer 4 ay ve kategoriler biraz daha ağır. :) Ama ben şimdilik başka kitaplar da okuduğumdan etkinliğe dahil edemiyorum.. sadece 3ünü dahil etmiş oldum.
    http://matmazeella.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler...Ben de sizi tebrik ederim. :) Aynı şekilde, sırada bekleyen ve merakımı cezbeden o kadar çok kitap var ki bu etkinlikteki listem biraz ağır ilerliyor. Geçen yaz yapılan etkinlikten haberdar olmadığım için katılamamıştım ama önümüzdeki aylarda neler olacak ben de merak ediyorum açıkçası. Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil

Muhteşem Yaratıklar / Muhteşem Karanlık / Muhteşem Kaos - Kami Garcia / Margaret Stohl (EPSİLON YAYINEVİ )

Bu yazıyı yazmamın sebebi kitabın konusunu anlatmak,yorum girmek bla bla değil aslında. Amacım biraz stres atmak,beyin hücrelerime yayı...