13 Ekim 2013 Pazar

NE OKUYOR BU ZAMAN YOLCUSU ???



     Bu aralar yeni bir seriye başladım. Hatta iki gün içerisinde ilk iki kitabını bitirdim bile. Şimdilik iyi gidiyor diyebilirim. Seriyi bitirmemin önündeki tek engel ise henüz 3. kitabı almamış olmam. Ama bu merakla fazla uzun süreceğini sanmıyorum. Yakın zamanda ona da sahip olacağımdan eminim. :)
3. yü de bitirir bitirmez ( ya da onu beklemeden) yorumumu sizlerle paylaşacağım. En kısa sürede... Zamanı gelene kadar düşünmeye devam edelim en iyisi. Aşk gerçekten tüm zamanların içinden geçer mi?


2 yorum:

  1. Merhaba,

    Bu seriyi blog turumuzda incelemiştik ve bende bayılmıştım! Harika bir seriydi! İlk iki kitabı iki günde bitirmiştim ve üçüncüyü bitirmemk için çok uğraşmıştım.

    Keyifli okumalar dilerken herkese bir gargoyle lazım diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir seriye başlayınca bitirmeden ara vermek istemiyor insan. Bende dayanamadım maalesef 3. kitabı okuyorum şuanda :) Harika ilerliyor. Hatta 4. kitabı çıkacak diye söylenti dolaşıyor ortalıklarda. Bekleyip göreceğiz.
      Vee teşekkürler...size de keyifli okumalar :) Gargoyle konusuna katılıyorum. :) Bana da lazım bir tane

      Sil

Muhteşem Yaratıklar / Muhteşem Karanlık / Muhteşem Kaos - Kami Garcia / Margaret Stohl (EPSİLON YAYINEVİ )

Bu yazıyı yazmamın sebebi kitabın konusunu anlatmak,yorum girmek bla bla değil aslında. Amacım biraz stres atmak,beyin hücrelerime yayı...